Theoriecursus

De ideale voorbereiding op het theorie-examen. Volg bij Rijschool Smids klassikale theorielessen in de stijl van het CBR. Iedere les wordt besloten met een oefen examen.

meer info

Personenauto (B)

De rijopleiding B- Personenauto bestaat uit twee onderdelen; het onderdeel theorie- en het praktijkexamen. Lees hier meer over onze theoriecursus en de opleiding zelf.

meer info

Automaat (B)

Het rijbewijs is voor de meeste mensen een groot goed. Maar wat als je afhankelijk bent van een rolstoel of als je een arm of been niet goed meer kunt gebruiken? Lees hier verder.

meer info

Opleidingen

Hier vindt u meer informatie over de opleidingen die Rijschool Smids biedt. Klik op een link voor meer informatie.

Personenauto (categorie B):

Om het autorijbewijs te behalen moet u een theorie- en een praktijkexamen afleggen bij het CBR. U vindt hier meer informatie over de opleidingen en hoe wij u hiermee kunnen helpen.

– Theorie-examen B

– Praktijkexamen B

In sommige situaties moet u op medische gronden een rijtest afleggen bij het CBR. Ook hierbij kunnen wij u helpen. U leest hier meer over de rijtest.

– Rijtest personenauto


Personenauto automaat (categorie B):

Het rijbewijs is voor veel mensen een groot goed. Zo kunnen we ons op een vlotte wijze van A naar B vervoeren. Het wordt echter anders wanneer u van dit vervoer afhankelijk bent. Misschien heeft u moeite met het aanleren van schakelen of kunt u een arm of been bijvoorbeeld niet goed gebruiken. Om dit mogelijk te maken bieden wij de opleiding Personenauto Automaat. In een automaat hoeft u zelf niet te schakelen waardoor er meer tijd overblijft voor de verkeersafwikkeling. Ook voor het rijbewijs personenauto automaat moet u twee examens afleggen bij het CBR.

– Theorie-examen B

– Praktijkexamen B-automaat

Met een automaat-code op het rijbewijs mag u alléén rijden in een automaat. Wilt u later alsnog in een schakelauto rijden; dan kunt u door het afleggen van het praktijkexamen personenauto alsnog in een schakelauto rijden.


Naast de reguliere opleidingen bieden wij onder andere ook begeleiding voor:

– Faalangst

– Rijden met een handicap

Over Rijschool Smids

Rijschool Smids is in 1963 opgericht door H. Smids als rijschool voor de regio Harkema en omstreken. Door de jaren heen hebben honderden leerlingen hun rijbewijs bij Rijschool Smids mogen behalen. Voor de bewoners van de regio is het dan ook een waar begrip. Waar in 1963 de rijschool bestond uit een enkele instructeur is deze uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meerdere actieve instructeurs.

Rijschool Smids leert nieuwe bestuurders nog dagelijks de vaardigheden die nodig zijn om zich op de weg te kunnen gedragen. Met het 3-sterrenlabel van de Bovag-rijscholen onderscheidt zij zich in kwaliteit, betrouwbaarheid en slagingspercentage.

Naast de reguliere praktijklessen heeft u tevens de mogelijkheid om klassikaal theorielessen te komen volgen. De theorielessen worden besloten met meerdere proefexamens waarbij leerlingen alvast aan de examenbevraging van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidbewijzen) kunnen wennen.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en Rijschool Smids neemt contact met u op.

Referenties


© Copyright 2024 Leegstra.IT Solutions - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy