Contact

Mocht je naar aanleiding van de website nog vragen hebben over onze werkwijze, de lessen of gewoon een algemene vraag. Dan kun je ons altijd telefonisch bereiken. Heb je liever contact per e-mail dan kun je het formulier rechts onderaan deze pagina invullen en bevestigen met de knop verstuur. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Auto- en Motorrijschool Smids
Harkema

Groningerstreek 10
9871 PE Stroobos

T: 0512-361413
M: 06-48526511

Auto- en motorrijschool Smids staat ingeschreven bij de KvK onder dossiernummer: 60536721

Over Rijschool Smids

Rijschool Smids is in 1963 opgericht door H. Smids als rijschool voor de regio Harkema en omstreken. Door de jaren heen hebben honderden leerlingen hun rijbewijs bij Rijschool Smids mogen behalen. Voor de bewoners van de regio is het dan ook een waar begrip. Waar in 1963 de rijschool bestond uit een enkele instructeur is deze uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meerdere actieve instructeurs.

Rijschool Smids leert nieuwe bestuurders nog dagelijks de vaardigheden die nodig zijn om zich op de weg te kunnen gedragen. Met het 3-sterrenlabel van de Bovag-rijscholen onderscheidt zij zich in kwaliteit, betrouwbaarheid en slagingspercentage.

Naast de reguliere praktijklessen heeft u tevens de mogelijkheid om klassikaal theorielessen te komen volgen. De theorielessen worden besloten met meerdere proefexamens waarbij leerlingen alvast aan de examenbevraging van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidbewijzen) kunnen wennen.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en Rijschool Smids neemt contact met u op.

Referenties


© Copyright 2024 Leegstra.IT Solutions - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer - Privacy